Staňte se našimi fanoušky na:

Milánský květák

Autor receptu: BarusatkoG (253 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Květák rozebereme na růžičky a uvaříme v osolené vodě. Scedíme a naskládáme do vymazané a strouhankou vysypaného pekáčku. Růžičky květáku posypeme nastrouhaným sýrem a nadrobno nakrájenou šunkou. Ve smetaně rozmícháme mouku, přidáme máslo, kečup, vejce, podle chuti sůl, pepř a vše dobře ušleháme. Květák zalijeme smetanovou omáčkou a potom dozlatova pečeme asi 40min. v troubě, vyhřáté na 180 stupňů.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!