Staňte se našimi fanoušky na:

Mleté maso s lečem a brambory

Autor receptu: drzac (52 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Mleté maso osmahneme na cibulce a přidáme prolisovaný česnek, 1 větší nebo 2 menší sklenice leča a osolíme, opepříme a podusíme. Zapékací mísu vymažeme olejem, dno pokryjeme nakrájenými brambory na plátky, okmínujeme, osolíme a poklademe masovou směsí. Vrstvíme až na konec dáme zase brambory, kteroé posypeme nastrouhaným sýrem. Vše zalijeme jogurtem s trochou mléka a vegety a zapékáme 40-50 minut. Já si brambory ještě trochu předvářím, aby nebyly moc tvrdé.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!