Staňte se našimi fanoušky na:

Mleté vepřové maso po Thajsku

Autor receptu: Polda (17 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Rýži uvařte podle návodu. V hrnci rozehřejte trochu oleje a na něm restujte maso. Přidejte česnek a chilli a opékejte spolu s masem. Jakmile je maso zlatavé, posypte je cukrem a opékejte až cukr zhnědne. Maso vyjměte z hrnce, do hrnce přidejte ještě trochu oleje a na něm orestujte krátce lusky nakrájené na menší kousky. Přilejte 1 dl vody a poduste pár minut. Do hrnce přidejte uvařenou rýži, maso a rybí omáčku podle chuti. Promíchejte. Použijte více masa ale opékejte je nejlépe nadvakrát. Namísto haricots verts (fazolové lusky) použijte cukrový hrášek.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!