Staňte se našimi fanoušky na:

Mlska od babičky

Autor receptu: zuzi (50 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(14 hlasů)
Ohodnotit recept
302× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Všechny sušenky potřeme z jedné strany povidly a polovinu jich naskládáme na plech vyložený alobalem. Povidla budou nahoře, potřeme stejnoměrně krémem a nahoru poklademme zbylé potřené sušenky. Pokapeme rumem a dáme do chladna přes noc rozležet. Na krém rozšleháme tvaroh se zakysanou smetanou a lehce vmícháme ušlehanou smetanu se ztužovačem, podle chuti přidáme cukr. Druhý den nakrájíme mezi sušenkami nebo podle chuti odlamuje a zbytek necháváme v chladnu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Anna1960 |8. dubna 2013
vyzkouším mám ráda takové rychlovky Odpovědět
Esmé |7. dubna 2013
Vypadá to zajímavě, vyzkouším, akorát ten pracovní postup je pro mě místy trochu nesrozumitelný. Pointa je ale jasná :-) Odpovědět
fionka |4. dubna 2013
to vyzkouším Odpovědět
Vladenka |3. dubna 2013
miluju "pečení" z Bebe Odpovědět
Sofii |3. dubna 2013
Také dělám, u nás se tomu říká povidloň :-)) Odpovědět
Bobina |3. dubna 2013
skvělý recept Odpovědět
renda9 |31. března 2013
vyzkouším Odpovědět
any20 |27. března 2013
vyzkouším Odpovědět
jola |26. března 2013
vyzkouším Odpovědět
jana.h |26. března 2013
to vypadá skvěle Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!