Staňte se našimi fanoušky na:

Mokrá bábovka

Autor receptu: Alpenrose (509 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
16× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

V míse utřeme žloutky s polovinou cukru, pak střídavě vmícháme mléko a zbylý cukr, přidáme rozpuštěný tuk. Nakonec vmícháme mouku s práškem do pečiva a sníh z bílků. Těsto nalijeme do vymazané a vysypané formy a pečeme asi 40 minut na 160-180°C, záleží na troubě každá peče jinak. Bábovka je upečená, když do ní zasuneme špejli a vytáhneme jí suchou, bez nalepeného těsta, pak vyklopíme z formy a pocukrujeme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Estrella |17. srpna 2014
like Odpovědět
Sůl nad zlato |14. srpna 2014
supr Odpovědět
Hana S |24. května 2014
pravdu. Odpovědět
Hana S |24. května 2014
naprostou Odpovědět
Hana S |24. května 2014
máš Odpovědět
Hana S |24. května 2014
Alpen Odpovědět
Alpenrose |23. května 2014
Dovoluji si upozornit, že jsem smazala 2 přidané fotky s logem. Jedna byla "Vaření .cz" a druhá "www.peceni". Nepřidávejte prosím fota s logem, není příjemné když vám píše skutečná autorka soukromou zprávu s výhružným dotazem, odkud že fotku mám a doslova "že jsem jí ukradla". To opravdu nemám zapotřebí. Děkuji za pochopení. Odpovědět
Rena.KI |23. května 2014
dobrá Odpovědět
Marťula09 |22. května 2014
Děkuji za nový recept, vyzkouším hned ...... Odpovědět
Alma |17. dubna 2014
uloženo Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!