Staňte se našimi fanoušky na:

Mousse z bílé čokolády s pomerančovým likérem Cointreau

Autor receptu: Zebra (391 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

V nádobě s dvojitým dnem rozpusťte na mírném ohni bílou čokoládu. Ručním mixérem, nastaveným na vysokou rychlost, šlehejte ve velké míse žloutky a cukr doběla, li získají krémovou konzistenci. Vmíchejte rozpuštěnou čokoládu a pak rozpuštěnou želatinu. Přimíchejte likér Cointreau. Ušlehejte tuhou šlehačku a vmíchejte ji do vychladlé čokoládové směsi. Nalijte mousse do 4-6 pohárů. Před podáváním dejte na 4 hodiny vychladit do lednice.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!