Staňte se našimi fanoušky na:

Nadívané lilky s rajčatovou omáčkou

Autor receptu: MojnarovaM. (243 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Omáčka: 40 g tuku 50 g hladké mouky 50 g protlaku sůl cukr Lilky oloupeme, nakrojíme z jedné strany a vydlabeme dužinu, osolíme. Z mletého masa si připravíme nádivku jako na karbanátky, naplníme jí lilky a urovnáme je do kastrolu. Podlijeme vodou a dusíme pod pokličkou doměkka. Z tuku a mouky připravíme světlou jíšku, zředíme ji vývarem z lilků, přidáme rajčatový protlak, osolíme, přisladíme a povaříme. Touto omáčkou zalijeme lilky a podusíme. Podáváme s vařenými bramborami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!