Staňte se našimi fanoušky na:

Nadívané pečené jehně-Nadevano pečeno jagnje

Autor receptu: aB (218 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Ingredience

  • 1 jehně
  • nádivka - jehněčí plíce a játra, 6 vajec

Pracovní postup:

Vnitřnosti uvaříme ve slané vodě a nakrájíme na kostičky.Veku namočíme,smícháme s plícemi a játry,přidáme majoránku,petrželku,sůl,pepř,vejce a lehce promícháme.Nádivkou naplníme břišní dutinu jehněte,zašijeme,potřeme olejem a tlučeným rozmarýnem,osolíme a pečeme na rožni .

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!