Staňte se našimi fanoušky na:

Nádivka z bulguru a petrželky

Autor receptu: Alma (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Bulgur uvést do varu v zeleninovém vývaru a na malém ohni asi 15 minut povařit pod bodem varu. Omytou petržel oloupat, očistit a nadrobno nakrájet, pak uvařit v osolené vodě doměkka, scedit a rozmixovat. Troubo předehřát na 200°C. Ze svazku optané a osušené petržalky otrhat lístky a najemno posekat, smíchat s vejcem, petrželovým pyré, výrazně osolit, opepřit a dochutit muškátovým květem. Zeleninu (např. cukety nebo papriky) naplnit bulgurovou nádivkou, poklást sýrem nakrájeným na tenké plátky a zapékat asi 30 minut.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

sazinka |24. března 2014
like Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!