Staňte se našimi fanoušky na:

Nakládání zvěřiny do červeného vína

Autor receptu: PF*13 (223 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Zvěřinu uložíme do nádoby a posypeme nakrájenou cibulí, zeleninou a kořením. Povrch polejeme koňakem, vínem a nakonec olejem. Nádobu umístíme na 2 týdny do chladničky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

H-D |17. června 2013
dobrá rada Odpovědět
-1 |17. června 2013
to bude dobrota Odpovědět
q |17. června 2013
maso ze zvěřiny máme rádi Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!