Staňte se našimi fanoušky na:

Nakládaný hermelín s vícebarevným pepřem

Autor receptu: 3Katka3 (38 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
12× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Česnek rozmačkám a přidám do něj trochu soli. Rozříznu napůl hermelíny a každou půlku zevnitř pomažu česnekovou směsí a posypu paprikou. Naplním nakrájenou cibule a přichytím párátky k sobě. Vložím do zavírací sklenice. Zaleji olejem, tak aby bylo vše ponořené. Nechám 3 dny ve tmě ve špajzu a pak dám do lednice, říká se že taky 3 další dny (trochu se to může zakalit, ale to se nic neděje). Já to dám po třech dnech do lednice a 4 den se do toho pouštíme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Alpenrose |20. července 2014
***** Odpovědět
Hanina |18. listopadu 2013
uloženo, 1* Odpovědět
stanicka007 |9. června 2013
mňam, ukládám. Odpovědět
dagmar.vrbicka |7. června 2013
hm,zajímavé Odpovědět
macik |7. června 2013
zkusím Odpovědět
pavlinf |6. června 2013
mnamka Odpovědět
bresta|7. června 2013
Právě jsem koupila v akci Hermelíny.Už se těšíme na dobrotu Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!