Staňte se našimi fanoušky na:

Nákyp z brokolice a nezralé špaldy (grünkern)

Autor receptu: Hrabča (510 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Propláchnutou špaldu zalijeme vodou tak, aby hladina sahala asi 1 cm nad ni. Přidáme sůl, přiklopíme a uvaříme doměkka. Mrkev,cibuli,česnek nasekáme nadrobno, brokolici rozdělíme na růžičky, košťál nakrájíme. Na oleji zesklovatíme cibuli, přidáme česnek, košťál a mrkev. Když začne zelenina zlátnout, zalijeme ji vodou, osolíme a 2 minuty povaříme. Pak přidáme ještě na 2 minuty brokolici. Špaldu smícháme se zeleninou, vejci, smetanou, sýrem, solí a pepřem. Směs ve vymazané a vysypané formě zapékáme 30 minut na 175°C.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!