Staňte se našimi fanoušky na:

Nákyp z mletého masa

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Tři vejce uvaříme natvrdo,oloupeme a nakrájíme na plátky.Veku namočíme do studené vody,vymačkáme jí a přidámek mletému masu,které okořeníme a osolíme a spojíme s třemi syrovými vejci.Přidáme posekanou petrželku,sardelovou pastu a dobře propracujeme.Směs urovnáme do sádlem vymaštěného pekáčku,poklademe jí kolečky vařených vajec a nakládanými houbami.Pečeme ve vodní lázni asi 1 hodinu,pak troubu vypneme a nákyp necháme 20 minut dojít.Po vychladnutí zdobíme plátky rajčat a zelenou petrželkou.Podáváme s tatarskou omáčkou a s chlebem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

M* |12. řijna 2013
ráda zkusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!