Staňte se našimi fanoušky na:

Naložený medvědí česnek se sušenými hříbky v oleji (vhodné pod maso)

Autor receptu: Annett (49 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

1. Do olivového nebo slunečnicového oleje naložíme rozmačkané stroužky česneku, česnekové pesto (pokud nemáte, recept naleznete v mých receptech, popř. nasekáte najemno čerstvě natrhané listy medvědího česneku. Přidáte rozemleté nebo nadrobno nakrájené sušené houby, sůl, pepř, mletý rozmarýn. Dúkladně promícháte. 2. Dáte do skleničky a pevně uzavřete víčkem. V lednici vydrží půl roku i rok čerstvé. 3. Nejlépe se hodí pod jakékoliv dušené maso či pečené maso.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!