Staňte se našimi fanoušky na:

Naložená krkovička masíčko křehoučké a moc chutné

Autor receptu: Lenny (13 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
20× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Nejdříve si připravíme směs ze 4 rozšlehaných vajíček,majoránky,soli,pepře,prolisovaného česneku a solamylu. Vše je podle každého jak má rád moc česnekové či více majoránky,dle chuti a těstíčko by mělo být zahuštěno solamylem,aby nebylo moc husté a ani moc řídké. Do této směsi namočíme krkovičku,kterou jsem nakrájela na plátky a naklepala(už jsme nesolila,je už obsažena ve směsi). Necháme v ledničce uležet,minimálně jeden den,ale pokud chceme mít masíčko více křehoučké můžeme nechat i více dní,je to více chutnější. Pak pozvolna smažíme na oleji na po obou stranách(či venku grilujeme),podáváme s hranolkami nebo bramborovou kaší s pažitkou,já navíc ještě přidávám volské oka na upečené plátky masa. Je to u nás moc oblíbené jídlo,které je hned pryč. Dobrou chuť!

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

david.kruml.1 |9. srpna 2013
na grilu úžasné Odpovědět
Januse |10. července 2013
to bude dobré Odpovědět
milmach |8. července 2013
dobré Odpovědět
JarcaPralinka|10. řijna 2013
hmm zkusím o víkendu asi :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!