Staňte se našimi fanoušky na:

Podbělový čaj z čerstvého podbělu

Autor receptu: Georgina (161 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Podběl zalijeme horkou vodou, přiklopíme a necháme 10 minut vylouhovat. Přidáme med a citron. Je dobrý na nachlazení.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

petra.stefanova.7 |12. června 2013
zná snad každý Odpovědět
zdenka.r |11. června 2013
určitě vyzkouším Odpovědět
Georgina |10. května 2013
Samozřejmě ze sušeného je taky dobrý Odpovědět
šupina73|10. května 2013
uloženo Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!