Staňte se našimi fanoušky na:

Norský GLØGG

Autor receptu: Maty (520 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Cukr a koření nasypte do vody a nechte zahřát k bodu varu. Nechte louhovat zhruba 10-15 minut. Přeceďte a smíchejte s vínem, přidejte nasekané mandle a hrozinky, přiveďte k bodu varu (pozor nesmí se začít vařit). Poznámka: Tradiční vánoční nápoj se v Norsku jmenuje GLØGG (ve Švédsku mají obdobný nápoj psaný s Ö).

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!