Staňte se našimi fanoušky na:

Ovar s jablkovým křenem

Autor receptu: Milena64 (476 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Vepřovou hlavu dobře očistíme, případně oškrábeme ostrým nožem a vložíme s ostatním masem, cibulí, česnekem, kořením a celerem do vody. Osolíme a vaříme doměkka. Podáváme s jablkovým křenem. Polévku můžeme podávat zvlášť. Jablkový křen: 2-3 nakyslá jablka 100 g strouhaného křenu vývar z ovaru 2 lžíce octa Do trochy vlažné ovarové polévky vložíme nastrouhaná a octem zakapaná jablka a přidáme jemně nastrouhaný křen.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!