Staňte se našimi fanoušky na:

Obalované mozzarelly

Autor receptu: JIHOR (462 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • asi 5 lžic mouka hladká
  • na smažení olej
  • podle potřeby sůl
  • 3 ks vejce
  • podle potřeby strouhanka
  • ciliegine, 400 g mozzarella

Pracovní postup:

Mozzarelly vyndáme z nálevu a necháme okapat. Obalíme je v mouce, vyšlehaném vejci a ve strouhance. Pak ještě jednou ve vejci a strouhance (tímto dvojím obalením by měla být krusta dost pevná na to, aby sýr udržela uvnitř). Na větší pánvi rozpálíme olej a mozzarelly v něm osmažíme dozlatova, necháme je okapat na papírové utěrce (ubrousku), lehce osolíme a hned podáváme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!