Staňte se našimi fanoušky na:

Obalovaný hermelín se slaninou

Autor receptu: slavuska (138 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Hermelíny podélně rozkrojíme, a mezi každé půlky vložíme přeložený plátek anglické. Přitiskneme zpátky k sobě, upevníme párátkem. Obalujeme v klasickém trojobalu,a smažíme na rozpáleném tuku dozlatova.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

šupina73|6. května 2013
miluju smažený hermelín Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!