Staňte se našimi fanoušky na:

Oběd 20 - Mletá "čína"

Autor receptu: Ahasver (505 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
9× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

MLETÁ "ČÍNA" 30dkg mletého hovězího a vepřového masa, balíček těstovin (vřetena, makarony ap.), balíček mražené zeleninové směsi (čína), 2 velké cibule, tuk, sůl, pepř, 5 lžiček sojové omáčky, mletý kmín, tymián, sladká paprika, kari koření Na tuku osmahneme cibulku, přidáme maso, koření a mírně podlijeme. Dusíme cca 15 minut. Když je maso měkké, přidáme zeleninovou směs a dusíme dalších 5 minut. V osolené vodě uvaříme těstoviny a buď je vmícháme do masové směsi nebo je dáme zvlášť, jako přílohu. POLÉVKA S LIBEČKEM 3 lžíce sádla, 3 lžíce krupičky, 1 vejce, 1 polévková kostka, 2l vody, 2 lžíce krájeného libečku, sůl Ze sádla a krupičky připravíme jíšku, do ní zamícháme vejce a rychle na slabém ohni mícháme, až se vytvoří drobné žmolky. Zalijeme je vodou s polévkovou kostkou a povaříme. Do jíšky je možné přidat i drobně nasekanou cibuli nebo část pórku. Hotovou polévku ochutíme drobně nasekaným libečkem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Sofii |16. května 2015
Nějak vypadl postup na libečkovou polévku a ten mě zrovna zajímal Odpovědět
Polda |5. května 2015
ukládám Odpovědět
piškot |21. dubna 2015
1+++ Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!