Staňte se našimi fanoušky na:

Ocet z černého bezu.

Autor receptu: jaroslav.hulka (85 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Do sklenice stlačíme květy bezu , zalijeme octem a necháme aspoň 3 týdny vyluhovat. Pak scedíme a je hotovo. K dochucování salátů , bolesti hlavy (jako obklad) .

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

jííťa |7. prosince 2014
vyskousim Odpovědět
Yvajs |15. června 2014
zajímavé,uloženo Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!