Staňte se našimi fanoušky na:

Okurkový rosol

Autor receptu: q (213 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Oloupané okurky nastrouháme na hrubo,přidáme k nim nakrájené cibulky,sůl,pepř,citronovoušťávu a želatinu/rozmočenou a uvařenou ve vodě/.Věe společně promícháme a nalijeme do tvořítek.Zchladlý rosol vyklopíme a ozdobíme šlehačkou. Je to vhodný doplněk k pečenému telecíme nebo drůbežímu masu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

H-D |12. července 2013
super tip Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!