Staňte se našimi fanoušky na:

Okurky plněné brynzou

Autor receptu: Maruška (380 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Okurky oloupeme, rozkrojíme, vyjmeme jádřince a na spodní straně poloviny seřízneme tak, aby pevně ležely na talíři.Brynzu, mléko, hořčici, papriku, kmín důkladně promícháme.Náplň dáme do okurek, obložíme je kolečky rajčat, posypeme drobně nakrájenou cibulí nebo kolečky mladé cibulky a ozdobíme petrželkou. Podáváme s tmavým chlebem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!