Staňte se našimi fanoušky na:

Omáčka ke grilovaným masům

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • 1 lžička pepř
  • plnotučná, 1 lžíce hořčice
  • 1 lžíce ocet
  • 2 lžíce olivový olej
  • 1 lžíce rajský protlak
  • 2 lžíce voda
  • 1 lžíce worcestrová omáčka
  • hnědý, 0,2 dl cukr krupice
  • 0,4 dl kečup
  • 1/2 ks cibule
  • drcený, 3 stroužky česnek

Pracovní postup:

Cibuli s vodou rozmačkáme.Do pánve nalijeme olivový olej.když se olej rozpálí přidáme rozmačkanou cibuli.Mícháme tak dlouho dokud cibule nezezlátne.Potom postupně přidáváme ostatní suroviny,pořádně promícháme a necháme vařit alespoň 20 minut. Podáváme ke grilovanému masu.Zapíjíme pivkem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

blanca.mysicka |3. července 2013
uloženo ,vyzkouším :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!