Staňte se našimi fanoušky na:

Opečený houskový knedlík

Autor receptu: Michele (31 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
23× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Jak ohřát houskový knedlík druhý den? Místo klasického způsobu můžeme použít i tento. Na pánev nalejeme trochu oleje, když se ohřeje, dáme na na ni i na plátky nakrájený houskový knedlík. Opečeme do zlatova. :-) Knedlík je krásně křupavý a ne rozmáčený. Dobrou chuť.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Michele |13. září 2013
Díky za 15 srdíček! :) Odpovědět
Michele |28. srpna 2013
pro Paříž: opraveno, děkuji :) Odpovědět
Michele |26. srpna 2013
pro milmach - záleží na tom, kolik se tam dá oleje :) Odpovědět
milmach |25. srpna 2013
jen jestli to pak není moc mastné Odpovědět
Hanina |22. srpna 2013
zajímavý nápad Odpovědět
Michele |10. srpna 2013
Děkuji za 9 srdíček :) Odpovědět
piskotka |9. července 2013
dobrý tip Odpovědět
milmach |2. července 2013
chutné Odpovědět
wieruska |28. června 2013
dobré Odpovědět
Daria|21. prosince 2014
zajímavé Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!