Staňte se našimi fanoušky na:

Opilý čertíci

Autor receptu: Zorushka (153 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Perník na strouhání - ne příliš tvrdý - nakrájíme na nestejnoměrné kousky, čtverečky nebo obdélníčky. Máslo rozehřejeme a když je tekuté, přidáme všechen cukr, přisypeme kakao a vše třeme na kaši. Po lžičkách zamícháme rum a nakrájený perník párátkem namáčíme do voňavé kaše. Kokosovou moučku nasypeme do misky a perníkové kostky, namočené v čokoládové kaši, po jedné obalíme. Kostky rozložíme na alobalem přikrytý plech a necháme oschnout.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

uuu|13. května 2013
zajímavé Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!