Staňte se našimi fanoušky na:

Ostružinová povidla

Autor receptu: Martinka42 (66 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Ostružiny důkladně propláchneme. Podlijeme je trochou vody a přivedeme k varu. Vaříme tak dlouho, dokud úplně nezměknou. Potom je propasírujeme. Přidáme cukr, skořici a hřebíček. Zvolna vaříme tak dlouho, dokud se voda neodpaří a povidla nezhoustnou. Hotové plníme do sklenic. Jsou dobrá do buchet nebo na palačinky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

yuzum |18. ledna 2014
ukládám :) Odpovědět
Anna1960 |19. září 2013
dělám jsou výborné Odpovědět
pes |8. září 2013
to můžu Odpovědět
vii |8. září 2013
Zkusím Odpovědět
jobovab |7. září 2013
dobré Odpovědět
Lenny |4. srpna 2013
výborné Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!