Staňte se našimi fanoušky na:

Adamove ústa

Autor receptu: Maxinka (19 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Cesto: rozpustíme maslo, pridáme oba druhy cukru zmiešané s kakaom, zalejeme vodou za stáleho miešania privedieme k varu, povaríme 5 minút, necháme vychladnúť. Pripravíme si piškóty, vždy dve zlepujeme džemom.Do vychladnutého tmavého základu vmiešame žĺtky, múku s kypriacim práškom striedavo s pevným snehom. Vylejeme do formy, na cesto poukladáme zlepované piškóty, upečieme pri teplote 180 stupňov.Krém: Premiešame múku s kukuričným škrobom a oboma cukrami, prilejeme mlieko a uvaríme. Po vychladnutí ho zašľaháme do masla. krém rozotrieme na korpus a dáme schladiť. Pripravíme si polevu: zohrejeme maslo so smotanou, pridáme práškový cukor premiešaný s kakaom a vymiešame. Vlažnou polevou stuhnutý múčnik prelejeme a dáme stuhnúť do chladu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

krups|30. března 2016
moc pěkné, určitě vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!