Staňte se našimi fanoušky na:

Agedashi tofu

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

1) Tofu necháme okapat a nakrájíme na 6-8 kostek. Dáme na 3 minuty do mikrovlnky, zahřejeme a necháme vychladnout. Poté obalíme v kukuřičném škrobu a osmažíme dozlatova. 2) Cibulku nakrájíme na drobná kolečka a ředkev nastrouháme. 3) Sójovou omáčku, dashi a mirin smícháme a přivedeme k varu. 4) Tofu podáváme zalité svařenou omáčkou a ozdobené ředkví a jarní cibulkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |1. března 2016
Zkusím, je to něco jiného... Odpovědět
sonizna |12. února 2015
Mňam Odpovědět
objev |27. ledna 2015
Skvělým doplňkem je i tuňák. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!