Staňte se našimi fanoušky na:

Alsaské brambory

Autor receptu: hana.molcarova (169 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Brambory oškrabeme a vaříme v osolené vodě dokud nejskou měkké . Slaninu a cibuli krájíme na malé kousky. Slaninu opékáme na pánvičce a přidáme cibuli nakonec přidáme máslo . Brambory podáváme přelité máslem se slaninou a cibulí .

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |27. září 2014
1+++ Odpovědět
roxana-zdena |11. května 2013
Zkusím, zajímavé:-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!