Staňte se našimi fanoušky na:

Alpská pomazánka

Autor receptu: Zůz (330 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Máslo s hořčicí utřeme do pěny (viz. obr.). Z hermelínu odkrojíme okraje a vnitřek rozkrájíme a smícháme s kmínem, paprikou, pepřem máslem. Cibulku a celer očistíme, omyjeme a nakrájíme nadrobno, vmícháme do pomazánky a máme hotovo :-). Já navrch přidala ještě červený kaviár a pomazánku jsem nanášela takovým tím sáčkem na polevu s nástavci.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

sari |25. května 2013
mnam mnam Odpovědět
planeta |20. května 2013
dobrá a zdravá pomazánka Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!