Staňte se našimi fanoušky na:

Ananasová omáčka

Autor receptu: Kamil Uspávač (387 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kůru z malého ananasu utřeme na cukru, ananas krájíme na drobné kousky, které v ¼ l vody se ¼ l bílého vína s trochou cukru doměkka uvaříme, a po vychladnutí protlačí sítem. Cukr s utřenou kůrou smícháme se 6 žloutky, ½ l bílého vína a lžící tlučeného cukru, na mírném ohni zpěníme a přidáme za ustavičného míchání i získanou šťávu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Yvajs |6. července 2013
zajímavé k čemu se podává? Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!