Staňte se našimi fanoušky na:

Budweiser steak

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso naklepeme hranou ruky,posypeme hrubě mletým pepřem,zalijeme pivem tak,aby bylo potopené,a necháme alespoň hodinu marinovat.Pak vyjmeme,osušímw a na rozpáleném sádle opékáme z obou stran do požadovaného propečení.Pokud chceme steak více propečený,žár zmírníme a pečeme tak dlouho,až při pečení masa plochou vidličky téměř nevytéká šťáva.Podáváme se zeleninovou obloho a chlebem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!