Staňte se našimi fanoušky na:

Budýn s haší

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Připraví se haše,což jsou na sádle a cibuli podušené zbytky ŕozemletého vepřového masa.Ochutíme se solí,pepřem,kmínem a trochou papriky.Zvlášť uděláme nudlové těsto ze 4 vajec,z kterého se rozválí 8 placek.Ty se vaří ve slané vodě a pak se skládají na sebe,střídavěs vrstvou vychladlé haše.Celé se to pak pevně zaváže do utěrky a dá se do chladu ztuhnout.Po třech hodinách se budýn krájí jako dort a před podáváním se sype pažitkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!