Staňte se našimi fanoušky na:

Bulgur s kuřecím masem a zeleninou

Autor receptu: Menzy (21 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
21× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Bulgur připravíme dle návodu na obalu. Na pánvičce si osmahneme najemno nakrájené kuřecí maso, přidáme hrášek, kukuřici, papriku (dávám většinou červenou, ať je jídlo barevné), pórek, okořením oblíbeným kořením (pokud kari či provensálské nemáte rádi, klidně vynechejte a použijte své oblíbené). Nakonec přidám dle chuti zakysanou smetanu. Vzniklou směs vmícháme do bulguru. Bulgur navrch můžeme posypat strouhaným sýrem. Dobrou chuť!

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Vlasta78 |27. května 2013
super,líbí Odpovědět
laetti |27. května 2013
vyzkouším :-) Odpovědět
Menzy |27. května 2013
Barficka bulgur je pšenice, příprava je stejně jednoduchá jako u kuskusu. Zůz, srdíčka byla pro mou největší lásku, pro kterou jídlo bylo připraveno - můj syn :-) Odpovědět
lucie.s.kopecka |27. května 2013
krásné :) Odpovědět
Zůz |27. května 2013
Krásná srdíčka :-) Odpovědět
tereza.bartova.3 |27. května 2013
Také děláme, moc nám chutná Odpovědět
Barficka |27. května 2013
přiznám se bez mučení, že nevím co je to bulgur. To je něco jako kus kus? Odpovědět
petra.konfrstova |27. května 2013
vypadá to krásně!!!! Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!