Staňte se našimi fanoušky na:

Bulgur s krůtím masem a zeleninou

Autor receptu: danuska-dufkova (10 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Bulgur koupíme v obchodě se zdravou výživou, je zdravý, dietní a moc dobrý. Bulgur vložíme do hrnce, zalejeme vroucí vodou (v poměru 1:2), přidáme lžičku oleje, soli a necháme jej 8 minut vařit. Poté jej necháme ještě pod pokličkou 20 minut dojít. Mezitím se očistíme cibuli, česnek a krůtí medailonky a vše nakrájíme na drobno. Na pánev dáme lžíci olivového oleje, krůtí maso, cibuli a česnek. Restujeme tak dlouho, dokud maso není hotové. Občas směs promícháme. Do vařící vody vsypeme mražený hrášek a kukuřici, krátce povaříme. Vše dáme do jednoho hrnce a dobře promícháme. Může to připomínat rizoto, bulgur je však mnohem chutnější.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!