Staňte se našimi fanoušky na:

Bulgur s tuňákem

Autor receptu: Michele (31 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
29× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Do hrnce dáme 1 porci bulguru a zalijeme 2 porcemi vroucí vody. Cca 5 minut povaříme, přidáme sůl, oblíbené koření a hrnec přiklopíme. Počkáme cca 20 minut, až bulgur absorbuje všechnu vodu. Bulgur nandáme na talíř, přidáme malou plechovku tuňáka (dle chuti buď v oleji nebo ve vlastní šťávě) a navrch dáme 1 lžíci pomazánkového másla a můžeme ozdobit nějakou zeleninou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

eviti |2. července 2013
díky za tip Odpovědět
Daria|10. ledna 2015
25 ;) Odpovědět
DVOJIR|10. listopadu 2013
uloženo, vypadá to dobře! fotky 1+, pěkný návod Odpovědět
Amélie|20. září 2013
uložila jsem si a vyzkouším Odpovědět
kulíšek333|7. září 2013
zajímavé Odpovědět
KarelKarel|5. září 2013
uloženo Odpovědět
aahojj|1. září 2013
už slintám :D Odpovědět
Jirka007|13. července 2013
bulgur znám z Francie Odpovědět
Vltava|13. července 2013
jistě zdravé a dobré Odpovědět
Atlas|2. července 2013
vypadá to jako kuskus, ne? Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!