Staňte se našimi fanoušky na:

Bulgur se žampióny

Autor receptu: Penelope (153 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Žampiony očistíme, nakrájíme je na tenčí plátky a velmi krátce je osmahneme na olivovém oleji. Poté žampiony podlijeme trochou vody, přidáme pepř, sůl a dusíme je asi 15 minut. Když jsou žampiony měkké, tak k nim přidáme tmavý pšeničný bulgur, který jsme předtím vařili v osolené vodě asi 12 minut. Žampiony společně s bulgurem pak ještě na chvíli společně podusíme a poté podáváme s čerstvou zeleninkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

M* |9. řijna 2013
vyzkoušeno Odpovědět
milmach |8. řijna 2013
dobré Odpovědět
Fazolka007|8. řijna 2013
vypadá to chutně Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!