Staňte se našimi fanoušky na:

Burgundská bábovka

Autor receptu: nickzess (51 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
26× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Utřeme máslo, cukr, žloutky, postupně přidáváme mouku smíchanou s práškem do pečiva a víno. Ke konci vmícháme nastrouhanou čokoládu a ušlehané bílky. Těsto nalijeme do připravené formy a pečeme 45-50 minut v elektrické troubě vyhřáté na 180°C (horkovzdušná cca 160°C).

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Gabrielle |19. června 2013
recept jde do oblíbených :) Odpovědět
sarka.tuslova |11. května 2013
Dobrá inspirace Odpovědět
tepito |11. května 2013
bábovka 100x jinak Odpovědět
zajdixs |10. května 2013
to teda jo, bábovek na celý život :-D Odpovědět
laetti |10. května 2013
vyzkouším Odpovědět
Zůz |10. května 2013
Teda.. vy těch bábovek znáte! Já umím jen asi 3 :-D Odpovědět
eviti |10. května 2013
bábovku můžeme všichni Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!