Staňte se našimi fanoušky na:

Bylinkový vývar

Autor receptu: yuzum (768 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Do 1,5 l studené vody vložíme očištěnou a omytou zeleninu, kteoru nakrájíme na větší kousky. Z čistého plátna připravíme čtverec o velikosti 15 x 15 cm a do něj zavážeme bylinky a koření. Vše pozvolna vaříme 45 minut. Hotový vývar scedíme a dochutíme solí a mletým bílým pepřem. Před podáváním vývar v šálku pokapeme olivovým olejem a zdobíme najemno nakrájeným pórkem. Místo těstovin vložte před podáváním do bylinkové polévky domácí flíčky s rukolou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Annett |4. listopadu 2014
1++ mńam Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!