Staňte se našimi fanoušky na:

Bylinkový dip např. do hamburgeru

Autor receptu: objev (500 receptů)

V Americe se tomuhle dipu říká green goddess neboli zelená bohyně. Je výborný v salátech, hlavně těstovinových, v burgerech a jako dip k masu při letním grilování.

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Rozmixujeme ančovičky, česnek, jarní cibulku, sůl, cukr, pepř, ocet a bylinky. 2) Přidáme smetanu a majonézu, promícháme a necháme hodinu vychladit. 3) 10 minut před podáváním vyndáme z lednice.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

objev |17. září 2014
Skvělé k masu a ke grilování. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!