Staňte se našimi fanoušky na:

Babiččina domácí hořčice

Autor receptu: Leia (52 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
20× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Papriky, rajčata, cibuli a česnek jemně umeleme na masovém strojku. Přidáme cukr, sůl, ocet, olej a pepř. Provaříme a do prochladlého vmícháme hořčici. Ve skleničkách zavařujeme při 90 stupních asi 5 minut.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

PetulkaH |16. června 2013
zkusím Odpovědět
martinnatr |16. června 2013
uložím Odpovědět
pavlinf |15. června 2013
vyzkouším Odpovědět
martina.molerova |15. června 2013
Tak to si vůbec nedovedu představit.Aco stím??Na topinky?? Odpovědět
PetulkaH |14. června 2013
vyzkouším Odpovědět
jitulka |14. června 2013
to musím vyzkoušet Odpovědět
petra.konfrstova |14. června 2013
zní to dobře!!! Odpovědět
Zdenicka3 |14. června 2013
zajímavé a určitě dobré Odpovědět
HankaHK |14. června 2013
ochutnala jsem něco podobného rajčatovou hořčici a byla moc dobrá, používáme při grilování v létě Odpovědět
Semyaza |14. června 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!