Staňte se našimi fanoušky na:

Babiččini rarášci

Autor receptu: Marcela 3 (30 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
37× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Nakrájíme si maso. V míse smícháme vejce, pivo, hořčici, sojovou omáčku, hladkou mouku, solamyl, sůl a pepř. Vše důkladně rozšleháme a do připraveného těstíčky naložíme maso na 24 hodin. Po odležení postupně vytahujeme a rovnou smažíme na rozpáleném oleji do zlatova.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |4. května 2016
1+++ Odpovědět
ladislava.jankovska |3. května 2016
Babiččiny recepty jsou ty nejlepší a už pro ten název je určitě vyzkouším. Odpovědět
Lenny |5. listopadu 2014
výborné Odpovědět
Annett |30. řijna 2014
mňám :-) 1++ Odpovědět
Januse |14. dubna 2014
vyzkoušeno opravdu výborné Odpovědět
Lucinka |1. dubna 2014
Vypadá to skvěle :) Odpovědět
kuchticek |23. března 2014
mnam Odpovědět
Januse |22. března 2014
dobrota Odpovědět
můra|3. května 2016
1++++-uloženo Odpovědět
krups|3. května 2016
Vypadá to krásně. Vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!