Staňte se našimi fanoušky na:

Babičina Žemlovka (SEMLBÁBA)

Autor receptu: Dominika (8 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Dětská strava
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

* Vymažeme pekáček máslem a poklademe půlky rohlíků namočené v mléce společně se žloutky a rumem.V případě, že děláme pro děti, rum vynecháme. * Pak dáme vrstvu tvarohu ,do kterého jsem přidala vanil.cukr+vanilkový pudink. prášek+cukr krystal,dle chuti. * Na vrstvu tvarohu, nandáme nakrouhaná jablíčka na větší kousky a posypeme skořicí+cukrem+hrozinky a ořechy * Jako poslední ,završíme zbytkem rohlíků.Zasypeme skořicí, cukrem, poklademe plátky másla, přikryjeme alobalem a dáme péct do předehřáté trouby na 180 . * Po 20 min. sundáme alobal a přidáme sníh z bílků, který jsme si ušlehali a necháme dopéct do zlatova 5-8 min.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Dominika |25. června 2014
my milujeme vše ,kde jsou jablka,tvaroh,ořechy,tak proč to nespatlat dohromady a zvlášť,když z toho vyjde takový luxus:-)) Odpovědět
Jindriska8 |27. řijna 2013
Vyzkoušíme! Odpovědět
johny |23. srpna 2013
dobré Odpovědět
planeta |15. května 2013
dělávám podobně Odpovědět
Lucie10 |13. května 2013
super Odpovědět
kote19 |26. února 2013
dobré Odpovědět
kajca|15. listopadu 2013
chutí mi viac bez tvarohu,aj ked tvaroh lúbim Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!