Staňte se našimi fanoušky na:

Basilejská srdíčka

Autor receptu: asona (237 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Bílky vyšleháme ve sníh a smícháme je s griotkou, cukrem a kořením. Přidáme i strouhanou čokoládu a mleté mandle. Vypracujeme těsto, které zabalíme a dáme ztuhnout do lednice. Vyválíme ho na plát mezi dvěma fóliemi. Z těsta vykrajujeme srdíčka, jejich okraje obalíme v cukru krystal a necháme zaschnout do druhého dne. Poté pečeme 3-5 minut na 250 °C.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |10. března 2016
super Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!