Staňte se našimi fanoušky na:

Berounská zelňačka

Autor receptu: silvie.andrejkova (66 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
25× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Uvaříme si uzené kosti do měkka, do vývaru přidáme brambory nakrájené na malé kostky, kysané zelí a koření, vaříme do změknutí, ke konci přidáme klobásku nakrájenou na kolečka, obrané uzené maso a dalších 10 minut povaříme. Zahustíme moukou a nakonec nalijeme trochu smetany .

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

lenka.drcmankova |10. září 2013
Vypadá skvěle Odpovědět
Jindriska8 |13. července 2013
zelňačku mám rádi! 1* Odpovědět
sussan |5. července 2013
Dala bych si, tohle miluju! :) Odpovědět
Januse |30. června 2013
výborná Odpovědět
jaroslav.a.andrejko |21. června 2013
mnam Odpovědět
Konato |17. června 2013
To také dělám a moc mi to chutná. Odpovědět
miri3 |16. června 2013
dobrota Odpovědět
vii |12. června 2013
Mňam. Děláme podobně "valašskůů kyselicu"...navíc vajíčko, kmín, česnek, majoránka....zkusím někdy tu vaši. Odpovědět
silvie.andrejkova |11. června 2013
to je 0,5 kg zelí :-)))) Odpovědět
Jan |11. června 2013
pěkný zajímavý recept, uložím a vyzkouším., díky.. Ale nevím, jestli 5 kg zelí na tu trošku polévky není moc ? :-))) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!