Staňte se našimi fanoušky na:

Bezinková štáva

Autor receptu: Mišička (25 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Nízkokalorické
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
27× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Bezinky prolisujeme na strojku na ovoce nebo rozmixujeme a přecedíme.V teplé vodě rozpustíme cukr a kyselinu citronovou,promícháme jí s bezinkovou štávou,plníme do sklenic nebo lahví a sterilujeme 15 minut při teplotě 85 stupnů.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

PetulkaH |22. června 2013
bezinkovou máme rádi,ale kupujem,tahle je z květů,nebo z bobulí? Odpovědět
cvrcek |20. června 2013
zkusím :-) Odpovědět
Gabrielle |19. června 2013
Super recept, ráda vyzkouším :) 1* Odpovědět
Lucinka |24. května 2013
Moc dobré :) Odpovědět
gwendy |17. května 2013
přidávám do oblíbených Odpovědět
petra.konfrstova |17. května 2013
dělám trochu jinak, tohle je jednodušší:-))))nezkazí se šťáva bez konzervantu??? Odpovědět
PetaDomca |17. května 2013
je výborná! Odpovědět
araw |17. května 2013
Vypadá to božsky :-)) Odpovědět
meinita |17. května 2013
paráda Odpovědět
Michi |17. května 2013
to má ráda celá rodina Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!