Staňte se našimi fanoušky na:

Bílá kyselica z valašska

Autor receptu: MsGracia (61 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
9× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Několik oloupaných brambor pokrájíme a uvaříme v osolené vodě okořeněné kmínem. Brambory vybereme a v téže vodě udusíme zelí s rozdrceným bobkovým listem a mletým pepřem. Mouku rozkvedláme v mléce, za stálého míchání ji svaříme do zhoustnutí, přidáme brambory, kyselé zelí a podle chuti dosolíme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |21. září 2014
to můžu Odpovědět
Proxi |18. ledna 2014
Ukládám Odpovědět
aB |19. dubna 2013
dobrota Odpovědět
MsGracia |17. dubna 2013
Byly,ale jsou ve špatném formátu. Odpovědět
Konato |17. dubna 2013
A fotečky hotového jídla by nebyly? Odpovědět
Mendy |13. dubna 2013
jak jsem řekl předem.Ty to tady sekáš až běda. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!