Staňte se našimi fanoušky na:

Bolen v česnekové marinádě

Autor receptu: Sofii (348 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
9× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Očištěnou rybu naporcujeme, porce osolíme a pokapeme citrónovou šťávou. Česnekové stroužky rozmačkáme a promícháme s olejem. Vzniklou směsí potřeme připravené porce ryby a necháme je v chladu odležet nejméně hodinu, ale čím déle, tím lépe. Pak rybu obalujeme v hrubé mouce a smažíme dozlatova.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |29. září 2014
1++++ Odpovědět
pajunc |22. září 2013
krásný recept! rybka vypadá úžasně Odpovědět
jobovab |22. září 2013
dobré Odpovědět
Lenny |21. září 2013
mnam Odpovědět
jana.remkova.7 |21. září 2013
Miluji ryby, ale nevím, jestli seženu zrovna Bolena. Možná zkusím se pstruhem :-) Odpovědět
Hanina |21. září 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!